Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

TARAKLI İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon : 05348494850
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://tarakliiho.meb.k12.tr
Adres : Hacımurat mahallesi. OKUL YOLU SOKAK 1/3 Taraklı/ SAKARYA
VİZYON : Atatürk İlkelerinin ve biliminin kesiştiği bir çizgide, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayarak çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırarak öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi,düşündüklerini ifade edebilen,sorunlara çözüm üretebilen ve Milli, Manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak için varız.
MİSYON : Taraklı İmam-Hatip Ortaokulu Olarak: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :8
Öğrenci :88
Derslik :12
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3229
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 09:00-16:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : İl içi ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : 2010 Adrese dayalı (ADNKS) nüfus sayımı kesin sonuçlarına göre, Taraklı’ nın toplam nüfusu 7.337 ’dir. İlçe merkezinin nüfusu 2983, köylerin nüfusu ise 4354’dır. Yıllık nüfus artışı %0 -16.88 ’dir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 65
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :